AktualityPOJĎTE S NÁMI K MOŘI…

15. 3. 2018

POJĎTE S NÁMI K MOŘI…

Komunitní centrum organizuje společný pobyt u moře v Itálii u Jadranu (ve spolupráci s CK Morava tour).

Kde: Alba Adriatica, střední Itálie, apartmánový dům ETRURIA a ABRUZZO

Kdy: 14.9. – 23. 9. 2018 (7 nocí)

Jak: Autobus s klimatizací a WC

Kolik: Cena zahrnuje:
– doprava zájezdovým autobusem s WC a klimatizací
– 7x ubytování v apartmánech ETRURIA (70 m od pláže) a ABRUZZO (100 m od pláže)
– 7x polopenze
– služby delegáta CK v místě pobytu

Cena nezahrnuje:
– pobytová taxa: 200,- Kč / pobyt 7 nocí / osoba od 12 let
– pojištění

Možnosti navíc:
– příplatek za plnou penzy: 300,- Kč / pobyt 7 nocí / osoba
– sleva 400,- Kč pro děti do 15 let

Alba Adriatica je oblíbené menší turistické středisko spadající do údolí říčky Vibrata, které se může pochlubit jednou z nejhezčích písečných pláží v kraji Abruzzo, která je přes 3 km dlouhá a přes 100 m široká. Promenáda v Alba Adriatice je rovněž dlouhá 3 km a je charakterizovaná spoustou palem, borovic a oleandrů. Alba Adriatica se nachází v těsném sousedství letovisek Martinsicuro a Villa Rosa, se kterými je letovisko propojeno pěší promenádou i cyklistickou stezkou podél moře. Do Terama je to z Alba Adriaticy 37 km. Nedaleko se nachází významný přístav San Benedetto del Tronto.

Alba Adriatica se nachází ve střední Itálii, v regionu Abruzzo a je oblíbeným letoviskem kvůli průzračně modrému moři, krásným písečným plážím, bohatému nočnímu životu, spoustě atrakcí a tematickým parkům pro děti a mladistvé.

Alba Adriatica má co nabídnout. Za návštěvu jistě stojí Villa Moscarini, v blízkém okolí Alba Adriaticy. Dále pak vyhlídková věž Karla V. v sousedním Martinsicuru (pochází z přelomu 15. a 16. století). Pro milovníky kolečkových bruslí a cyklistiky je připravena 15 km dráha v nedalekém Val Vibrata.

Alba Adriatica má pěkné písečné pláže a je velmi vhodná pro malé děti.  Alba Adriatica je zkrátka střediskem, které láká ke strávení příjemné a klidné dovolené. Charakteristickým znakem letoviska Alba Adriatica je palmová promenáda, lemující mořské pobřeží, na kterém můžete při večerní procházce ochutnat výbornou italskou zmrzlinu, či jen tak posedět v některé z kaváren, nebo tradičních italských restaurací, taveren.

Na výlet lákají i další turistická centra: Martinsicuro, San Benedetto del Tronto, Pesaro, Fano, Cupra Marittima, Villa Rosa, Pineto, Silvi Marina, Montesilvano. To všechno jsou letoviska, která se pyšní nádhernými písečnými plážemi.