AktualityVýlet: Hluboká nad Vltavou

4. 7. 2018

[fusion_builder_container hundred_percent=“no“ equal_height_columns=“no“ menu_anchor=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“center center“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ parallax_speed=“0.3″ video_mp4=““ video_webm=““ video_ogv=““ video_url=““ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ overlay_color=““ video_preview_image=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ padding_top=““ padding_bottom=““ padding_left=““ padding_right=““][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1″ layout=“1_1″ background_position=“left top“ background_color=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ spacing=“yes“ background_image=““ background_repeat=“no-repeat“ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““ margin_top=“0px“ margin_bottom=“0px“ class=““ id=““ animation_type=““ animation_speed=“0.3″ animation_direction=“left“ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ center_content=“no“ last=“no“ min_height=““ hover_type=“none“ link=““][fusion_text columns=““ column_min_width=““ column_spacing=““ rule_style=“default“ rule_size=““ rule_color=““ class=““ id=““]

První ze série letních výletů bude do krásného zámku v Hluboké nad Vltavou, dne 12. července.

Vyrazíme ráno z Hlavního nádraží Praha vlakem Jižní expres v 8:01 h, s přestupem v Táboře na osobní vlak. Cesta trvá 2,5 hodiny, kolem 10:30 h budeme v Hluboké n. Vltavou. Místním autobusem se svezeme kousek k zámku.

Zámek nabídne různé okruhy prohlídek:
Reprezentační pokoje (130,- Kč),
Soukromé apartmány (110,- Kč),
Kuchyně (70,- Kč),
nebo Věž (70,- Kč).

Ceny v závorce jsou po slevě pro seniory nad 65 let, dá se platit hotově i kartou. Na typu prohlídky se domluvíme na místě, dle zájmu. Za pěkného počasí si můžeme prohlídnout park, vydat se do centra nebo obhlídnou nedaleký Kostel sv. Jana Nepomuckého.

Je nutné se předem přihlásit na uvedené kontakty KC, do pondělí 9.7.2018.

Sraz je v 7:30 h na Hlavním nádraží u výstupu z metra C.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]