AktualityWorkshop Dva životy-Praha

25. 10. 2018

Workshop Dva životy-Praha

Registrační číslo: CZ.03.2.60/0.0/0.0/16_134/0008187

23.10.2018 proběhl první workshop v projektu Dva životy-Praha. Ten je určen lidem, kteří pečují o své blízké v domácím prostředí. Na besedě se představil široký tým odborníků z oborů farmacie, fyzioterapie, mediace, ošetřovatelství, práva, psychologie, sociální péče, tréninku paměti, dále rodinný průvodce a konzultant pro slaďování pracovního života a péče. Odborníci prezentovali možnosti, jak si pečující mohou usnadnit péči o blízkého, kde získat potřebné informace na jednom místě a spoustu dalších užitečných informací.

Kdo se nemohl zúčastnit a bude potřebovat individuální podporu může kontaktovat konzultanta na tel. čísle 607 307 187 nebo sledovat webové stránky www.adoma-os.cz. V rámci projektu se uskuteční ještě dalších 9 workshopů na území hlavního města Prahy.

 

Komu je projekt určen?

Všem, kteří pečují o své blízké v domácím prostředí. Je jedno, jestli péče je o seniora či blízkého po autonehodě či s jiným zdravotním omezením. Jediná podmínka je, že pečující musí bydlet na území hlavního města.

Hlavní aktivitou projektu je individuální podpora v domácím prostředí.

Odborníci přijdou do Vašich domácností v čase, který Vám bude vyhovovat. A DOMA z.s. Vám díky Operačnímu programu Zaměstnanost a rozpočtu České republiky prostřednictvím Evropského sociálního fondu nabízí veškeré aktivity v rámci projektu zcela zdarma.

Projekt Dva životy – Praha, reg. č. CZ.03.2.60/0.0/0.0/16_134/0008187 je spolufinancování z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím OPZ.

Děkujeme Všem za účast a pozitivní zpětné vazby.  I pomáhající může potřebovat pomoc a náš tým odborníků je tu pro Vás.

 

„Děkuji za příjemně a inspirativně strávený čas s vaším projektem. Již nyní mi hodně pomohl. Těším se na spolupráci a držím palce a ať se všem daří.“
– Olga Smrčková