AktualityProgram komunitního centra pro LEDEN 2019

20. 12. 2018

Program komunitního centra pro LEDEN 2019

Rok se nám chýlí ke svému konci a zároveň s ním přichází i bilancování, co se povedlo, co jsme mohli udělat lépe, které činnosti nás potěšily.

Rok 2018 byl pro komunitní centrum významný a vydařený v mnoha ohledech. V září jsme oslavili roční výročí vzniku komunitního centra. Po celý rok jsme pro Vás vymýšlely nové aktivity a sháněly ty správné lektory. Na základě zpětných vazeb, které dostáváme od Vás, věrných klientů poměrně často, jsme zjistily, že jste si s mnohými lektory vytvořili i osobní vazby a jste s nimi nad míru spokojeni. Za náš tým musím říci, že jsme tomu nesmírně rády a splnil se tak náš cíl. Vytvořit bezpečné, milé a přátelské prostředí, kam se můžete denně vracet dle Vaší chuti a nálady. Dalším pomyslným vrcholem roku byl jednodenní mezigenerační Festival Znovu do života spolu. Proběhl 5. září 2018 a jsme na něj patřičně hrdí, jelikož sklidil úspěch a není nic hezčího, než když se ohlédnete za půlročním úsilím a vidíte upřímnou radost návštěvníků festivalu. V neposlední řadě bych ráda zmínila naše dobrovolníky, kteří mnohé z Vás učili angličtinu, počítačové dovednosti, provedli Vás virtuálně cizími zeměmi, pomohli Vám s drobnostmi ale i s velkými věcmi. Ochota pomáhat druhým není vždy tak automatická, jak bychom si mohli myslet. Proto si velmi vážíme nabídnuté pomocné ruky z řad běžných smrtelníků, kteří se rozhodli přiložit ruku k dílu a podílet se společně s námi na vykouzlení úsměvu na tváři těch, kteří o pomoc stojí a jsou za ni velmi vděčni.

Pevně doufáme, že se s Vámi všemi setkáme i v novém roce 2019. Naše komunitní centrum pokračuje v rámci navazujícího projektu Znovu do života spolu II.

Užijte si poslední měsíc starého roku a přejeme Vám krásný adventní čas zakončený pohodovým Štědrým dnem a bouchnutým šampaňským na Silvestra!

 

Ke stažení:

program aktivit LEDEN 2019