AktualityDen otevřených dveří

8. 11. 2019

Den otevřených dveří

V rámci dne otevřených dveří paní ředitelka Jitka Zachariášová a zaměstnanci organizace představili širokou škálu nabízených služeb a podpory.

 

Mohli jste se dozvědět bližší informace o osobní asistenci, která je nabízena v rámci celé Prahy a částečně ve Středočeském kraji. Dále o projektech, které organizace v současné době realizuje.

Dva životy – Praha, kde pomáháme neformálně pečujícím na území hl. města Prahy.

Znovu do života spolu II., kde provozujeme mezigenerační komunitní centrum pro obyvatele Prahy 4. Součástí tohoto projektu je také Firma vstřícná seniorům, v rámci které se snažíme pro seniory a jejich rodiny vyjednat vstřícné komerční prostředí.

Paní ředitelka dále představila nový projekt Rodina základ péče, který je zaměřený na podporu osob s duševním onemocněním a jejich rodin. Dále prezentovala, jak organizace jde s dobou a spolupracuje na rozvoji asistivních technologií.

Účastníci si mohli vyzkoušet tvořivou dílnu a trénink kognitivních funkcí, které pravidelně probíhají v komunitním centru.

Návštěvou nás poctili naši klienti, zástupci městských částí Prahy a organizací, které se věnují některým ze zmíněných cílových skupin organizace A DOMA. Na den otevřených dveří zavítal i prof. Jiří Drahoš.

Děkujeme všem za návštěvu a příjemnou atmosféru celého dne.

Tým A DOMA z. s.