AktualityOhlédnutí za festivalem Znovu do života spolu

11. 9. 2018

 

Ohlédnutí za festivalem Znovu do života spolu

 

Začátek září byl pro naši organizaci velkou výzvou. Dne 5. září jsme úspěšně zrealizovali jednodenní mezigenerační festival Znovu do života spolu. Během dne na pódiu vystoupila ředitelka organizace Jitka Zachariášová či místostarosta Lukáš Zicha. Ten také jménem Městské části Prahy 4 převzal nad akcí záštitu a slavnostně mu do rukou byla předána Deklarace společných potřeb komunity v soužití se seniory pro Městkou část Praha 4. Pozdravit nás přišel i pan profesor Jiří Drahoš se svou manželkou.

Společně s námi jste si tento den mohli zpříjemnit poslechem hudby. Vybírat jste mohli z různých hudebních žánrů – jazz, blues, rock, pop nebo klasická kytara, která všechny učarovala. Pro mladší byl připraven bohatý program od různých soutěží přes workshop s plastelínou a konče vyzkoušením řízení mini bagru od Akademie řemesel.  Občerstvit jste se mohli u místních obchodníků. Návštěvníky zaujali kreativní dílny, ze kterých si odnesli spoustu vlastnoručně vyrobených dárečků.

Pokud jste festival nestihli, nevadí. Přijďte se podívat k nám do komunitního centra, rádi Vás přivítáme na adrese Na Strži 40, Praha – Pankrác. Dorazit můžete vždy dle měsíčního harmonogramu nebo si předem domluvit schůzku na tel. čísle 725 070 061.