AktualityPozvánky na blížící se akce v KC

19. 3. 2019

Pozvánky na blížící se akce v KC

Srdečně Vás zveme na nejbližší akce u nás v Komunitním centru A DOMA:
20. 3., 13:00 h – Přednáška: Pánevní dno s onkoložkou Martou Brychtovou

Workshop, kdy máte možnost se obohatit NEJEN o anatomické poznatky CO A KDE JE PÁNEVNÍ DNO?, ale dozvědět se o zdravotních obtížích s ním spjatých ,jako je např. INKONTINENCE, IMPOTENCE, SESTUP DĚLOHY ČI KONEČNÍKU.
Součástí workshopu bude základní nácvik dýchání a práce se svaly pánevního dna, abychom zavnímali tělesné souvislosti pánve a částí pohybového a aparátu.
A na závěr přijde bonus na téma “ jak podpořit tělo a své zdraví správnou výživou“.

21. 3., 14:00 h – Seminář: Uměním k sebepoznání
Pravidelná aktivita, ve které se zaměřujeme na vlastní práci směřující nejen k sebepoznání novou, méně tradiční formou, ale především péči, udržení a rozvoji vlastního duševního zdraví a psychické pohody. Touto aktivitou nás provází a vede teraupeutka Mgr. Milena Raková. VSTUP ZDARMA PRO OBYVATELE PRAHY 4. Těšíme se na Vás!
28. 3., 14:00 h – Setkání s osobností: Jiří Drahoš – senátor

V rámci cyklu “Setkání s osobností” si Vás dovolujeme pozvat na posezení se senátorem Jiřím Drahošem, který kandidoval za Prahu 4. Jak sám říká: ”Znám tuto část Prahy i její problémy velmi dobře. Na různých místech čtyřky jsem bydlel skoro třicet let a moje mladší dcera zde žije dosud.” Srdečně zveme obyvatele Prahy 4 ke společné debatě, při níž bude prostor pro Vaše dotazy, postřehy, komentáře a mnohé další. VSTUP VOLNÝ. Drobné občerstvení a příjemná atmosféra zajištěna. Těšíme se na Vás!

29. 3., 10:00 h – Oslava narozenin pro březnové oslavence v KC

Program a oslava věnovaná těm, kteří mají s životem mnoho zkušeností, a tak mohou vyprávět a sdílet s ostatními pestrou paletu nejen vzpomínek, ale i snů a cílů těmito zážitky formovanými. Přijďte se pobavit i ptát, zavzpomínat, zasmát se a užít si další jeden den v přátelské atmosféře Komunitního centra A DOMA.

Přátelé, rodina i ostatní členové KC jsou vřele vítáni!
Ke stažení:
Více informací v KC, nebo na:
mail: znovudozivotaspolu@adoma-os.cz
mobil: 725 070 061 / 725 001 061