BlogDvě zprávy o událostech na Praze 4

3. 3. 2020

 

Starostka Prahy 4 Irena Michalcová (ANO 2011)

Senioři roztančili KC Novodvorská
Do posledního místa zaplněné Kulturní centrum Novodvorská hostilo v úterý 25. února 2020 další pokračování velmi oblíbeného cyklu „Neseďte doma, přijďte mezi nás“, pořádaného městskou částí Praha 4 pro seniory. Na společenské akci samozřejmě nemohli chybět ani starostka Prahy 4 Irena Michalcová (ANO 2011) a místostarosta Josef Svoboda.

 

Poboèka Městské knihovny v Praze (MKP), s názvem Jezerka.

Otevřena byla pobočka Městské knihovny Praha v Michelské ulici

Atraktivní prostory v Nuselské ulici v domě s číslem 94, kde se klientům po desetiletí nabízely úvěry, hypotéky a další bankovní služby, se změnily v místo, kam se bude chodit za čtením, poznáním i zábavou. Prostory historického objektu Občanské záložny v Michli totiž změnily své zaměření a po rekonstrukci v nich lidé najdou moderní knihovnu, pobočku Městské knihovny v Praze (MKP), s názvem Jezerka. První návštěvníky knihovna přivítala 2. března 2020.

Atraktivní prostory v Nuselské ulici 94

Symbolicky na začátku Března měsíce čtenářů. Otevření knihovny, se, krom ostatních, zúčastnili i starostka MČ Praha 4 Irena Michalcová (ANO 2011) a místostarosta MČ Praha 4 pro majetek a kulturu Michal Hroza (TOP 09), které zde provedla vedoucí pobočky Jezerka Lenka Nehasilová.