Zpětná vazba

28. 5. 2020

I pečující pomohou potřebovat pomoci. A nás těší, že tu můžeme být právě pro Vás.

Děkujeme za zpětnou vazbu:

„Vážená a milá slečno,

je neuvěřitelné, že vždy, když už mám všeho dost a pocit, že opravdu už nemohu dál, přistane mi v poště mail od Vás. I když se někdy týká jiného problému, než který mě právě dostal na kolena, pokaždé zázračně pomůže a dodá elán. Tentokrát jste mi poslala opravdový poklad – kontakty na seřízení sluchadel  u maminky doma. Hned zítra se do toho pustím a určitě dám vědět, jak jsem pořídila.

 S přáním krásných dnů Vás zdraví „

M. Ch.

 

„Vážená slečno Hašplová/milá Aničko, 

 ve čtvrtek byl u maminky Váš fyzioterapeut pan Uhlík a odborník ze svazu neslyšících se seřízenými sluchadly. Obě návštěvy proběhly náramně. Trénovali jsme manipulace a cvičení v lůžku i prosazování a přesun do židle a došlo i na mé kompenzační cvičení. Jen co se mamka trochu otřepala z jedné návštěvy, dorazil pán ze svazu neslyšících a když jí nasadil opravené seřízené sluchadlo, tak jen vykulila oči a nebyla schopná promluvit. Pak poslouchala hudbu, kývla hlavou a točila se za hlasem, ale vůbec nemluvila. Několikrát jsem ji prosila, ať něco řekne, ale pořád jen koulela očima. Nakonec přece jen promluvila. Řekla, že jí úplně vyrazil dech a musí si na to zvyknout. No, bez slzičky se to neobešlo. 

Tak takové zázraky děláte. Moc mi to pomáhá zvládat ty každodenní povinnosti, které jsou díky Vám mnohem snesitelnější. 

Srdečně děkuji celému týmu Dva životy – Praha a přeji stálé uspokojení z téhle náročné, ale tolik potřebné a smysluplné práce. 

Buďte zdrávi!“

M. Ch.