AktualityJak se nesesypat z péče o blízkého aneb První pomoc pečujícím

6. 3. 2024

Pomáháte svým blízkým splnit jejich přání zůstat po zbytek života v domácím prostředí? Jste na začátku a rozhodujete se, jak pomoc zajistit? Víte, na jakou finanční podporu máte nárok? Dovedete si představit, co Vás čeká po propuštění Vašeho blízkého z nemocnice nebo léčebny dlouhodobě nemocných? Zaskočí Vás jejich nepřiměřené reakce? Ztrácí zájem o své koníčky? Dochází u nich ke změnám nálady a chování, uzavírají se do sebe? Mají problémy s udržováním chodu domácnosti? Vrací se neustále do minulosti?

Jestliže jste alespoň na jednu otázku odpověděli ano, tak následující setkání je určeno právě Vám.

Beseda se uskuteční 9. 4.2024 od 16:00 hodin, na adrese Šlejnická 2593/5, 160 00 Praha 6, v domě s pečovatelskou službou „Šlejnická“, přízemí (jídelna).

Účastníci setkání získají nejen informace, ale mohou si domluvit individuální schůzky v domácím prostředí.  Pod vedením Rodinného průvodce a ve spolupráci s multidisciplinárním týmem odborníků /ergoterapeut, právník, nutriční terapeut, fyzioterapeut, sociální pracovník, psychoterapeut, klinický farmaceut, trenér paměti a další/ získají pomoc a skutečnou podporu při řešení péče o blízké.

Projekt První pomoc pečujícím reg. č.: CZ.03.02.02/00/22_014/0000441 realizuje organizace A DOMA z. s.  a je spolufinancován Evropskou Unií z Operačního programu Zaměstnanost plus a státního rozpočtu ČR. Díky této dotaci je setkání pro účastníky ZDARMA.

Kapacita je omezena, proto je na akci nutná registrace.

Každá problematická situace má své řešení. Neváhejte se přihlásit a to prostřednictvím:

telefonu 702 031 753

na formuláři – zde