AktualityProgram aktivit v KC – Březen 2020

25. 2. 2020

Program aktivit v KC – Březen 2020

V březnu se již budeme společně těšit na přicházející Velikonoce a probouzející se jarní přírodu. Na tu nás naladí přednáška Českého svazu ochránců přírody, kde se dozvíme, že velmi významná území z hlediska přírodního bohatství najdeme i přímo na území Prahy.

Postnímu času se bude věnovat náš pravidelný komunitní receptář, kde bude jako vždy na ochutnání spousta dobrot, ale tentokrát ani kousek masa! Velikonocům se tematicky přiblížíme při tvoření z hlíny, ale i při zdobení kraslic voskovou metodou.

V jarní počasí budeme doufat nejen při zahájení naší petanqové sezóny v parku na Pankráci, ale také na procházce, která nás tentokrát zavede do Divoké Šárky, kde si připomeneme jak Dívčí válku tak i krásné přírodní útvary, které jsou v této rezervaci k vidění.

Za připomenutí stojí dvě přednášky ze zdravotnické oblasti. Čeká nás seminář zabývající se správným propojením mozkových hemisfér, které je zásadní pro naši celkovou pohodu. Těšit se můžeme rovněž na přednášku zabývající se nedoslýchavostí, kde bude kromě mnohých důležitých informací i možnost si přímo na místě nechat přeměřit sluch.

Brzy na viděnou!

 

program-aktivit-BŘEZEN-2020

program aktivit BŘEZEN 2020 str.2