AktualityPoděkování paní Jitce Zachariášové a celému profesionálnímu týmu

25. 8. 2021

Praha, 27. 7. 2021

Tímto bych velmi rád poděkoval paní ředitelce J. Zachariášové za to, že mně nabídla pomoc ve chvíli, kdy jsem se octl v těžké životní situaci, a to nejen pracovně kvůli pandemii covidu, ale hlavně soukromě, kdy už jsem nemohl unést psychickou zátěž v toxickém vztahu a z toho vyplývající zdravotní problémy.

S paní Zachariášovou se znám již delší dobu z provozovny, kde pracuji. Ona byla jediná, kdo si všiml, že se mnou není něco v pořádku, kdo mě opravdu vyslechl a následně nabídl pomoc. Velmi si cením jejího přístupu, kdy mi nejen pomohla okamžitým řešením mých problémů v době krize, ale neztratila zájem o mě, jako o člověka, ani poté. Vznikl tak mezi námi hezký přátelský vztah a dodnes jsme spolu v občasném telefonickém kontaktu.

Paní Zachariášová je skvělá žena na svém místě, která vidí ve své práci poslání a neváhá pomáhat lidem. Přeji jí krásný, dlouhý a pohodový život, prožitý ve zdraví a naplněný láskou, vděčností a úctou těch, jejichž životní příběh ovlivnila stejně jako ten můj.

Kromě vlastního obrovského nasazení navíc paní ředitelka Zachariášová dokázala kolem sebe shromáždit tým skvělých profesionálů, jimž též patří mé srdečné díky za veškerou pomoc, které se mi od nich dostalo.

V první řadě je to vynikající psychoterapeutka paní Zuzana Jarošová, velmi chytrá a vnímavá žena, oddaná své práci. Než jsem potkal paní Jarošovou, absolvoval jsem dva zcela nevyhovující pokusy o psychoterapii, a proto jsem tuto cestu už vzdal. Nicméně po pár sezeních u paní psychoterapeutky mi bylo jasné, že tato odbornice přesně ví, co dělá, a že přesně chápe, o čem mluvím. Konečně jsem dostal odpovědi na spoustu otázek, které mě trápily. Paní Jarošová mi dokázala navrátit psychickou rovnováhu a sílu. Jsem jí za to nesmírně vděčný.

Další mé díky patří fyzioterapeutce Olze Noskové za to, že se mnou každý týden trpělivě cvičila výborné sestavy na posílení svalstva a držení těla. Pravidelné cvičení je obrovská dřina, ale já jsem se pokaždé na cvičení těšil, a to v neposlední řadě díky milé povaze a příjemnému vystupování paní Noskové.

Velké díky Vám všem! Srdečně

 

Milan Dlesek